tal for ZEPRA

לאחרונה מוגש תה במסעדת zepra של השף אבי קונפורטי בכוסות תה מבית היוצר שלי...
אמנם לאחר תלאות רבות עייפות ומעט יסורים.
מה שהתחיל כפס ייצור על גבי האבניים בלחץ בלתי סביר של זמן התגלה כטעות גדולה. הבדלי הגודל והצורה בכוס כה קטנה מאוד נראים לעיין,  ולכן- ייצור הכוסות האלו עבר ליציקה. עם תהליך נוסף של הכנת חומר יציקה לבד בסטודיו על מנת לספק חומר אפור- כמו בדוגמא....
100 כוסות, 50 לבנות 50 אפורות+עיטור צבעוני וגלזורה ל1200 מעלות.


בריאות.




תגובות