כלי לחם "גלעד"

*חדש* 

כלי לחם *נור* 

כלי המיועד לאפייה בטאבון, עשוי חימר חסין להבה.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                 כלי  לחם  "גלעד"


פרי פיתוח יחודי של הסטודיו אשר נעשה בשיתוף פעולה עם אופה לחם
לאפיית לחם פראי ( לחם ללא לישה) ולחמי מחמצת מעולים.
היתרונות של הכלי:

*  סגירה הרמטית (אדי הלחות כלואים בכלי ואין צורך להוסיף לחות לאפייה )
* מקצר זמן בישול ואפיה
*מחזיק את הבצק ( במיוחד לבצק נוזלי או דביק)
*אגירת חום בצורה שווה ואחידה בכל חלקי הכלי
* חמרים טבעיים המשפרים את איכות הטעם
* 2 ציפורים במכה- גם אפייה וגם הגשה בכלי יפה
* מיוצר בישראל בעבודת יד!!!

*מעולה גם לכרובית שלמה,ברוקולי, סלק,
תפוחי אדמה שלמים או מקולפים לפירה,
דג או בשר, עם אורז או בלי…

להזמנה און ליין לחצו 
דף תשלום מאובטח


משלוח בעלות 50 ש"ח בין חדרה לראשון לציון( אזור המרכז)
לשאר האזורים בארץ בקרוב.

איסוף עצמי- סטודיו במושב גבעת ח"ן, צמוד לרעננה

לתאום 054-4447699




לחמניה
קטן
גדול
גדול לטאבון
(נור)
אובלי
ענק
גובה הכלי חיצוני
14ס"מ
16 ס"מ
20 ס"מ
20 ס"מ
16 ס"מ
22 ס"מ
קוטר חיצוני
18ס"מ
20 ס"מ
24 ס"מ
24 ס"מ
29  ס"מ
29 ס"מ
כמות קמח במתכון
300 גרם
400 גרם
550-650 גרם
550-650 גרם
550-650 גרם
קילו קמח
מחיר
130 ש"ח
230 ש"ח
320 ש"ח
390 ש"ח
430 ש"ח
430ש"ח

  • המידות יכולות להשתנות  מכלי לכלי, מכיוון שזו עבודת יד.
  • מגיע בצבעי חימר שחור, חום, בז' מנוקד (משתנה)
  • כל הרוכש כלי מקבל דף מתכונים מעולים ללחם פראי. ניתן גם לקבל גור מחמצת.

חפשו אותנו בפייסבוק כלי לחם גלעד











אלבום תמונות מלא מתוך הסדנא האחרונה שלנו עם סער מור בדף הפייסבוק שלנו



סדנת לחמים פראיים עם גלעד אילון

להכין לחם טוב זו  אמנות. צריך זמן, ריכוז, מצרכים טובים, חשק, מיומנות... נראה לי שאפשר להוסיף לרשימה הזו עוד כמה דברים. לחם טוב זה ריח טוב בבית, זה לחם בריא, זה אוכל משביע, זה טעים , זה מחמם, זה כיף לאכול ביחד וזה ממש כיף לאכול לחוד. לחם זה מוצר בסיסי ביותר, כמו מים, כמו אוויר.
כשאני מכינה את הלחם שלי בעצמי אני יודעת בדיוק מה יש בפנים,  אני יודעת שעבדתי בשבילו. אני לומדת , טועה, משתפרת- אני עוברת תהליך.
אני מאכילה איתו אחרים- אני מקבלת תגובות, חיוכים. שמחה.
בלחם יש הרבה עונג.
במיוחד כשזה לחם טוב.

לחם פראי קוראים לזה בעולם הקולינריה. פראי = טבעי, אמיתי, אותנטי,
לחם שלא התערבו בו יותר מדי, 
לחם שיודע את העבודה






למדנו איך להכין את הלחם יחד עם גלעד.
עמלתי להכין כלי (פראי) שיכיל בדיוק את הלחם הזה.
הכלי דרך אגב יכול לשמש גם לכרובית פראית, תפוחי אדמה פראיים ושאר ירקות ועופות פראיים(כל אחד ומזונותיו)

( רשמים מהסדנאות הקודמות אותן העביר gilad ayalon:)


סדנאות נוספות עם מיכל אמון 




חפשו אותנו בפייסבוק כלי לחם גלעד










הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

יריד "כד וחומר" ועוד....

סדנה לאפיית לחם פראי בכלי לחם "גלעד"

סדנאות קיץ 2017 יוצאות לדרך פעם נוספת