סדנת לחם מחמצת הבאה 2/12/2016

סדנת הלחם הבאה שלנו יוצאת לדרך!
יום שישי 2/12/2016
9:00-12:00
נארח שוב את Saar Mor אלוף הלחמים לסדנה חורפית ( נקווה שיהיה חורף).

סער מור- אופה לחם וקונדיטור, מתמחה בלחמים משאור ומחמצת. היה הבעלים והאופה של "השאור של סער" וכיום מלמד אפייה במסגרת "המטבח של טוביה" בעמותת אנוש ומרכז את הקייטרינג החברתי של העמותה.
מלמד סדנאות לחם ב PECKALE / פקאלה וסדנאות קמחי מורשת בדן גורמה. עוסק בפיתוח מתכונים ודרכי אפייה וסדנאות פרטיות לאופים ביתיים ומקצועיים.

מה יהיה בסדנא:
נלמד להכין בצק לחם מחמצת ארטיזני מההתחלה ועד הסוף, בשיטה המותאמת לאופה הבייתי - איך ללוש, להתפיח, לעצב ולאפות אותו בכלי לחם "גלעד" באפיה "קרה" ובאפייה רגילה.
נלמד על שאור ומחמצת ואיך לשלב אותם בחיי היום יום במטבח הפרטי שלנו.

הסדנא כוללת ארוחה חורפית מפנקת ( הפעם יהיו מרקים ליד הלחם)
תקבלו מחמצת של סער הביתה
תקבלו מתכונים
תקבלו הנחה של 10% על כלי לחם "גלעד"

מחיר הסדנא 320 ש"ח
אם יהיו מעל 10 משתתפים מחיר הסדנא ירד ל 270 ש"ח.
יש לשלם 200 ש"ח בקישור הבא על מנת להבטיח מקומכם בסדנא:

ביום הסדנא בלבד:
כלי לחם "גלעד" אובלי / ענק  390 במקום 430 ש"ח
כלי לחם "גלעד" גדול 290 במקום 320 ש"ח
כלי לחם "גלעד" בינוני 210 במקום 230 ש"ח
כלי ללחמניה 120 במקום 130 ש"ח

הסדנה תתקיים אצל טל גלבוע ארדון
מעבר לים 34 מושב גבעת חן
צמוד לרעננה
054-4447699



הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

יריד "כד וחומר" ועוד....

סדנה לאפיית לחם פראי בכלי לחם "גלעד"

סדנאות קיץ 2017 יוצאות לדרך פעם נוספת