סדנת לחם פראי עם סער מור - יום שישי 9/9/2016

יום ייצור בסטודיו של כלי לחם "גלעד"


סדנת לאפיית לחם ב כלי לחם ״גלעד״ עם Saar Mor :
סער מור, אופה לחם וקונדיטור. מתמחה בלחמים משאור ומחמצת. היה הבעלים והאופה של "השאור של סער" וכיום מלמד אפייה במסגרת "המטבח של טוביה" בעמותת אנוש, מרכז את הקטרינג החברתי של העמותה. מלמד סדנאות לחם ב"פקאלה" וסדנאות "קמחי מורשת" בדן גורמה. עוסק בפיתוח מתכונים ודרכי אפייה וסדנאות פרטיות לאופים ביתיים ומקצועיים.

סדנא של 3 שעות 9.00-12.00
הכוללת ארוחת בוקר מפנקת בה נטעם סוגי לחמים שונים.
מה יהיה בסדנא:
איך לאפות לחם פראי
הסבר מדוייק על האפייה בכלי לחם גלעד ושימושים נוספים בו
איך מתאימים את הכנת הלחם לאורח החיים שלנו
יתרונות בריאותיים של אפייה בבית מקמחים טריים
הסברים על סוגי קמחים שונים
מהי מחמצת.
תקבלו מחמצת הביתה
תכינו בצק אשר תוכלו לאפות בעצמכם בבית
תקבלו מתכונים
תקבלו הנחה של 10% על כלי לחם גלעד (למשתתפי הסדנא בלבד)

מחיר הסדנא 320 ש"ח עד 10 משתתפים
מחיר הסדנא ירד ל 270 ש"ח אם יהיו מעל 10 משתתפים! אז כדאי להזמין חברים!!
יש לשלם בקישור https://www.ezpay.co.il/Payment.aspx?id=14912
מקדמה על סך 200 ש"ח. היתרה ביום הסדנא לפי מספר המשתתפים.
ביום הסדנא בלבד :
כלי לחם ענק/ מאורך 390 במקום 430 ש"ח
כלי לחם גדול 290 במקום 320 ש"ח
כלי לחם בינוני 210 במקום 230 ש"ח
כלי ללחמניה 120 במקום 130 ש"ח

הסדנא תתקיים אצל טל גלבוע ארדון
מעבר לים 34 גבעת ח"ן
מושב צמוד לרעננה
לפרטים צלצלו- 054-4447699


סדנה נוספת תתקיים ב 4/11/2016 https://www.facebook.com/events/1122507191153300/


הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

יריד "כד וחומר" ועוד....

סדנה לאפיית לחם פראי בכלי לחם "גלעד"

סדנאות קיץ 2017 יוצאות לדרך פעם נוספת