סדנה לאפיית לחם פראי בכלי לחם "גלעד"

לכל מי שחיכה בסבלנות.... אז הנה תאריך חדש לסדנה נוספת:
יום שישי 15/7/2016
בין השעות 9-12
נפגוש את Dafna Ayalon :
מהנדסת מזון שמתמחה באפיה, מאמנת לאורח חיים מאוזן ובריא. 
מתרגלת בישול ואפיה בריאים כאורח חיים שבשיגרה, תוך התאמה לצרכי הבית וקצב החיים. מגדלת חמישה ילדים בריאים ושמחים.
סדנא של 3 שעות 9.00-12.00
הכוללת ארוחת בוקר מפנקת בה נטעם סוגי לחמים שונים.
מה יהיה בסדנא:
איך לאפות לחם פראי
הסבר מדוייק על האפייה בכלי לחם גלעד ושימושים נוספים בו
איך מתאימים את הכנת הלחם לאורח החיים שלנו
יתרונות בריאותיים של אפייה בבית מקמחים טריים
הסברים על סוגי קמחים שונים
מהי מחמצת.
תקבלו מחמצת הביתה
תכינו בצק אשר תוכלו לאפות בעצמכם בבית
תקבלו מתכונים
תקבלו הנחה של 10% על כלי לחם גלעד (למשתתפי הסדנא בלבד)

מחיר הסדנא 320 ש"ח עד 10 משתתפים
מחיר הסדנא ירד ל 270 ש"ח אם יהיו מעל 10 משתתפים! אז כדאי להזמין חברים!!
יש לשלם בקישור https://www.ezpay.co.il/Payment.aspx?id=14912
מקדמה על סך 200 ש"ח. היתרה ביום הסדנא לפי מספר המשתתפים.
ביום הסדנא בלבד :
כלי לחם ענק/ מאורך 390 במקום 430 ש"ח
כלי לחם גדול 290 במקום 320 ש"ח
כלי לחם בינוני 210 במקום 230 ש"ח
כלי ללחמניה 120 במקום 130 ש"ח

הסדנא תתקיים אצל טל גלבוע ארדון
מעבר לים 34 גבעת ח"ן
מושב צמוד לרעננה
לפרטים צלצלו- 054-4447699
פרטים גם בדף הפייסבוק של כלי לחם "גלעד"
הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

יריד "כד וחומר" ועוד....

סדנאות קיץ 2017 יוצאות לדרך פעם נוספת